Uvjeti korištenja

Prema zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu

obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Upozorenje:djeca do 16 godina smiju naručivati samo uz prisustvo roditelja!

Ako naručena roba nije isporučiva, LOV-RIBOLO ŠARAN d.o.o. Će ponuditi kupcu najsličniju robu I nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara, najranije sljedeći radni dan isporučit će robu kupcu preme odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara izvršit ćemo povrat sredstava.

Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radne dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta , minimalno dva radna dana nakon uplate.

Ukoliko plaćate virmanom ili općom uplatnicom I želite da vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja , molimo vas da pravilno popunite virman ili opću uplatnicui obaveznoupišete pravilan poziv na broj odobrenja jer znatno može utjecati na brzinu  isporuke, uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12 sati.

Za sve uplate koje su primljene prije 12.00sati I vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe I adrese na koju se roba isporučuje.

 

OBLICI PLAČANJA

-jednokratno kartično plaćanje

-obročno kartično plaćanje

-internet bankarstvo

-opća uplatnica/virman

-pouzećem

-gotovinom I karticom – osobno u trgovini

 

Sve cijene uključuju PDV.

 

Usluge webshop-amožete koristiti nskon registrcije na našoj web stranici. Polja koja su označene kao obavezna moraju biti popunjena da bi registracija vrijedila. U bilo kojem trenutku možete pregledati I ažurirati osobne podatke koj este upisali prilikom kreiranja korisničkog računa.

U smislu opčih uvjeta prodaje, kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti I potpuni.

 

IZJAVA O KORIŠTENJU WSPAY-A

lov-ribolov-saran.hr.hr koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i njihov PCI DSS certifikat.

 

REKLAMACIJE:

Pismeno i putem E-maila: lov.ribolov.cerna@gmail.com

 

ROK ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku 14 dana. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci prije isteka roka I to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime I prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

 

POVRAT UPLAĆENOG IZNOSA

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

 

POVRAT ROBE

Robu vratite ili je predajte nama( LOV-RIBOLO ŠARAN d.o.o. Ul. B. Radića 11, Cerna ili Gornjodravska obala 82, Osijek) bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

 

TROŠKOVI POVRATA ROBE

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami, osim  ako se radi o greški ili neispravnom artiklu. U tom slučaju besplatno ćemo vam zamijeniti proizvod ili vratiti novce.

 

ODGOVORNOST POTROŠAČA ZA UMANJENJE VRIJEDNOSTI ROBE

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja I funkcionalnosti robe.

 

OBAVIJEST O POSTOJANJU ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Odredbama članka 4. stavak 2. zakona o zaštiti potrošača, propisano je da na obaveznopravne odnose između potrošača I trgovca primjenjuju se odredbe Zakona o obaveznim odnosima, a čankom 43. stavak 2. istog Zakona u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu  na odnose potrošača I trgovca primjenjuju se odredbe Zakona o obaveznim odnosima o odgovornosti za materijalne nedostatke stvari.

Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Neispravnu robu možete poslati na LOV-RIBOLO ŠARAN d.o.o. B. Radića 11, Cerna ili Gornjodravska obala 82, Osijek nakon čega ćemo utvrditi da li je reklamacija valjana. Ukoliko je reklamacija valjana zamijenit ćemo istu novom ili ispravnom robom. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložite  kopiju računa, jamsveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju I originalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja ili ishabanosti robe.

 

POVRAT ISPRAVNE ROBE

Prema zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu može se vratiti (o svom troško) u roku od najkasnije 14 dana od primitka , isključivo u svojoj originalnoj I neoštećenoj ambalaži na adrese poslovnica.  Uzr robu koja udovoljava povratu, obavezno maora biti priložen jamstveni list, kopija računa I pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu koja je korištena I/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukolioko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe kupac snosi troškove dostave. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.

LOV-RIBOLO ŠARAN D.O.O ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima I uslugama.

Sva plaćanja će se vršiti u hrvatskoj valuti(HRK)

Stranica LOV-RIBOLO ŠARAN D.O.O. je u vlasništvu tvrtke LOV-RIBOLO ŠARAN D.O.O.

Sav sadržaj  I podaci vlasništvo su tvrtke LOV-RIBOLO ŠARAN D.O.O. Ili naših partnera I zaštićeni su domaćim I međunarodnim propisima o zaštiti autorskih I srodnih prava I njihova neovlaštena upotreba prdstavlja povredu propisa.

 

VAŠ KORISNIČKI RAČUN

Ako koristite ovu stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa- korisničkog imena, lozinke, I ostalih osobnih podataka kao I za restrikciju pristupa  Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaše korisničko ime I lozinku

 

ELEKTRONIČKA KOMUNIKACIJA

Kada posjetite stranicu LOV-RIBOLO ŠARAN D.O.O. Ili nam pošaljete  e-mail, s nama komunicirate elektronski. Ovim pristajete na komunikaciju sa LOV-RIBOLO ŠARAN D.O.O. I sva pravila, upozorenja, obavijesti I ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje tuđih e-mail adresa, inpersonizacija drugih osoba I/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja I komunikacije.

 

PRIJAVE I POVREDE ZAŠTITE PRAVA

LOV-RIBOLOV ŠARAN D.O.O. Poštuje prava intelektualnog vlasništva I druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano, molimo vas da nas o tome obavijestite.

 

PRIVATNOST PODATAKA

LOV-RIBOLOV ŠARAN D.O.O. Se obavezuje pružiti zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne I osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za slanje naručenih proizvoda, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogučnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci strogo čuvaju I dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Web stranica sadrži informacije o proizvodima I uslugama koje nudi tvrtka LOV-RIBOLO ŠARAN D.O.O. . Stranica služi kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. LOV-RIBOLOV ŠARAN D.O.O. Ne  može pruzeti odgovornost za eventualne štete nastaleuporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze iz okvira njihove predviđene namjene.LOV-RIBOLOV ŠARAN D.O.O se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca I spriječavanje eventualnih zlouporaba infornmacija.

 

Regiostracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijeliosti upoznati I da prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.